20 Αυγ 2008

Χρησιμοποιήστε το Outlook σε πολλούς υπολογιστές.

Οι POP3 λογαριασμοί αποθηκεύουν τα μηνύματα σε έναν email server. Τυπικά όταν κατεβάζετε(downloading) τα μηνύματα απο τον email server αυτά διαγράφονται.
Για να τα δείτε και απο άλλους υπολογιστές, απλά ρυθμίστε το Outlook να μή τα διαγράφει.
Διαλέξτε Account Settings απο το μενού Tools, διπλό-κλικ στο λογαριασμό που θέλετε να αλλάξτε, επιλέξτε More Settings και στο tab Advanced τσεκάρετε 'Leave a copy of messages on the server'.

Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: