Divi WordPress Theme

30 Ιουν 2008

Star trek-ing!!!

Υψώσατε ποτέ το κεφάλι σας σε κάποια παραλία το βράδυ και αναρωτηθήκατε ποιά είναι αυτά τα άστερια που βλέπετε και που βρίσκονται οι πλανήτες; Αν ναι, τότε οι χάρτες του ουρανού - Cartes du Ciel θα σας βοηθήσουν στις αστρονομικές σας αναζητήσεις. Ένα δωρεάν αστρονομικό πρόγραμμα με εκατομμύρια αστέρια, εκατοντάδες χιλιάδες γαλαξίες, δεκάδες χιλιάδες νεφελώματα και άλλα πολλά σε ελληνική έκδοση. Απλά εισάγετε στο πρόγραμμα τις γεωγραφικές συντεταγμένες της περιοχή σας, που θα βρείτε με το Flash Earth (Latitude και Longitude) και αμέσως θα δείτε ποιά είναι όλα αυτά τα αστέρια, γαλαξίες, πλανήτες... Καλή αναζήτηση, καλοκαίρι γαρ...

27 Ιουν 2008

Πείτε αντίο στο "DLL Hell" των windows!!!

Πείτε αντίο στο "DLL Hell" και "Registry Rot" των windows με το Altiris Software Virtualization Solution (SVS). Οι εφαρμογές σας ενεργοποιούνται και αποενεργοποιούνται απο Virtual Software Packages (VSP's), με αποτέλεσμα να λειτουργούν τελείως αυτόνομα.
Σχόλιο:
Κατά την εγκατάσταση του SVS θα σας ζητηθεί ένας σειριακός αριθμός, απλά πατήστε ’get it free’ και ακολουθήστε τις οδηγίες.

22 Ιουν 2008

21 Ιουν 2008

Ασφαλές Download-ing!!!

Πολλά προγράμματα που προσφέρονται για download είναι απολύτως νόμιμα, μερικά όμως μπορεί να περιέχουν spyware, ή κακόβουλο κώδικα που μπορεί να βλάψει τον browser σας, ή να μολύνει το PC σας με έναν ιό. Χρησιμοποιήστε για προστασία κάποιο anti-spyware και anti-virus πρόγραμμα.
Γενικά, πριν απο κάθε download να έλεγχετε τί λένε οι υπόλοιποι.
Ανοίξτε μια μηχανή αναζήτησης(google), γράψτε το όνομα του προγράμματος, και δίπλα τη λέξη "spyware". Αμέσως θα δείτε αν κάποιοι είχαν προβλήματα. Πάντα να ανιχνεύετε τα προγράμματα για ιούς πρίν τα εκτελέσετε. Και τελικά, να κάνετε τακτικά backup.

Καλό Download-ing!!!

19 Ιουν 2008

FotoFlexer οnline επεξεργασία εικόνας.

Δοκιμάστε το δωρεάν online πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας FotoFlexer με τα παρακάτω πλεονεκτήματα :

1. Ευελιξία - μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο οποιοδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο Διαδίκτυο.
2. Απλότητα - είναι απλός στη χρήση του.
3. Ισχυρός - με πολλά χαρακτηριστικά (Effects, Fonts, Distortion, Retouch, Shape, Layer,Doodling...).
4. Share - μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοινού με άλλη online υπηρεσία όπως το blogger, facebook, flickr, splashup, wordpress.

Καλή επιτυχία.


18 Ιουν 2008

Συγχρονισμός αρχείων μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών και usb flash drive.

Αν έχετε δυο η παραπάνω υπολογιστές δημιουργήστε ένα 'backup δίκτυο' το οποίο θα χρησιμοποιεί τον σκληρό δίσκο του κάθε υπολογιστή για να αποθηκεύει τα χρήσιμα αρχεία σας.
Απλά κατεβάστε το δωρεάν πρόγραμμα SyncToy 2.0 της Microsoft, και δημιουργείστε 'ζευγάρια φακέλων' αντιγράφοντας αρχεία ανάμεσα στους υπολογιστές μόνο με ένα 'click'. Έτσι μπορείτε να δημιουργείστε κοινές μουσικές & φωτογραφικές βιβλιοθήκες ενω ταυτόχρονα να έχετε αποθηκευμένα τα αρχεία σας σε διαφορετικούς σκληρούς δίσκους.
Η παραπάνω διαδικασία ισχύει και για αντιγραφή αρχείων ανάμεσα σε υπολογιστή και usb flash drive.

Καλό backup!!!

9 Ιουν 2008

Αλλάξτε DNS server!

Οι DNS servers μετατρέπουν τις IP διευθύνσεις σε URLs και ορίζονται απο τους ISPs. Η υπηρεσία OpenDNS αντικαθιστά τους προεπιλεγμένους DNS servers, με αποτέλεσμα να σερφάρετε ασφαλέστερα, γρηγορότερα και πολύ πιο αξιόπιστα. Απλά αντικαστήστε τις IP διευθύνσεις των DNS servers στον rooter σας, με τις παρακάτω διευθύνσεις :
DNS 1: 208.67.222.222
DNS 2: 208.67.220.220
Καλή επιτυχία!!!

8 Ιουν 2008

Skypoφωνία!!!

Αν έχετε ADSL σύνδεση τότε πρέπει να εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα Skype. Τηλεφωνήστε απο τον υπολογιστή σας δωρεάν σε άλλους pc-συνδρομητές του Skype και μιλήστε πολύ φθηνά σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο.Στην τελευταία έκδοση (3.8.0.139) έχει βελτιωθεί η ποιότητα του ήχου, με μειωμένες καθυστερήσεις και λιγότερα παράσιτα.