Divi WordPress Theme

19 Δεκ 2008

Αποθηκεύστε εύκολα βίντεο απο το youtube στο σκληρό σας δίσκο!!!

Αν θέλετε να αποθηκεύστε εύκολα βίντεο απο το youtube στον σκληρό σας δίσκο, τότε ενώ κοιτάτε το βίντεο αντιγράψτε και επικολλήστε στην address bar τον παρακάτω javascript κώδικα:
javascript:window.location.href = 'http://youtube.com/get_video?video_id=' + swfArgs['video_id'] + "&l=" + swfArgs['l'] + "&sk=" + swfArgs['sk'] + '&t=' + swfArgs['t'];
Μόλις αποθηκευτεί το αρχείο μετoνομάστε το σε 'ονομα.flv'.
Για αναπαραγωγή του βίντεο σας προτείνω τον vlc media player.
Σημείωση : Η παραπάνω μέθοδος λειτουργεί στους Firefox, Safari, Google Chrome and Opera browsers.

Καλή επιτυχία !!!

17 Δεκ 2008

Αλλάξτε τον task manager των windows!!!

Αν έχετε βαρεθεί τον task manager των windows(xp η vista), και θέλετε να οργανώσετε με όμορφο τρόπο τα προγράμματα και τα εικονίδια σας, τότε δοκιμάστε το ObjectDock της εταιρείας Stardock. Μπορείτε να αλλάξτε τη μορφή και το τρόπο εμφάνισης του κάθε εικονιδίου όταν το ποντίκι περάσει απο πάνω του. Στην έκδοση 1.9 έχει βελτιωθεί ο χρόνος απόκρισης και ο τρόπος ρύθμισης των παραμέτρων του.

Καλή επιτυχία!!!

16 Δεκ 2008

Δημιουργήστε ένα ημερολόγιο απο τις φωτογραφίες σας!!!

Δημιουργήστε πολύ εύκολα ένα μηνιαίο ημερολόγιο χρησιμοποιώντας τις δικές σας ψηφιακές φωτογραφίες σας, με την υπηρεσία της BigHugeLabs. Απλά κάντε upload τις φωτογραφίες σας για κάθε μήνα, επιλέξτε το τελικό μέγεθος του ημερολογίου σας, πατήστε "Create" και αποθηκεύστε τη δημιουργία σας(Save)!!!

Καλή επιτυχία!!!

9 Δεκ 2008

Σωστή χρήση των υπολογιστών!!!

Η χρήση του υπολογιστή, της οθόνης, του πληκτρολογίου και του ποντικιού γενικά μπορεί να θεωρηθεί σαν ασφαλή δραστηριότητα, με την προυπόθεση όμως ότι έχετε φροντίσει για την σωστή εργονομία του χώρου εργασίας. 
Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για υγιεινή χρήση του υπολογιστή.
1. Επιλέξτε καρέκλα που να σας επιτρέπει να αλλάξτε το ύψος, τη γωνία που ακουμπάει η μέση σας, και τη γωνία του καθίσματος.Τα πόδια σας πρέπει να ακουμπάνε στο έδαφος μπροστά απο την καρέκλα και καλό θα ήταν να χρησιμοποιείτε ένα υποπόδιο. Διατηρείστε τον κορμό σας σε όρθια στάση έτσι ώστε η μέση σας να στηρίζεται συνέχεια.
2. Όταν χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο, φροντίστε να διατηρείτε σε κάθετη στάση τον βραχίονά σας και τα δάχτυλά σας να βρίσκονται ακριβώς επάνω από το πληκτρολόγιο.
3. Όταν χρησιμοποιείτε το ποντίκι, φροντίστε ο καρπός σας να ακουμπάει στην επιφάνεια του γραφείου χωρίς να τεντώνεστε για να το φθάσετε.
4. Η οθόνη πρέπει να είναι στο μήκος ενός βραχίονα μακριά από σας, και το πάνω μέρος της πρέπει να βρίσκεται στο επίπεδο των ματιών σας. Είναι σημαντικό ακόμη να κοιτάζετε μακριά από την οθόνη κάθε λίγα λεπτά.
5. Για σωστό φωτισμό ρυθμίστε το φωτιστικό σας σε τέτοια γωνία έτσι ώστε να μην έχετε αντανακλάσεις ή έντονο φωτισμό πίσω απο την οθόνη σας. 
6. Αναμφισβήτητα ο καλύτερος τρόπος για να ανακουφιστεί η πίεση στα μάτια και στο σώμα σας είναι να κάνετε συχνά διαλείμματα(κάθε 30 ή 60 λεπτά). Απλά επιλέξτε ένα φλιτζάνι καφέ ή έναν περίπατο έξω από το γραφείο σας.

7 Δεκ 2008

Φωτογραφίζοντας τη γη!!!

Δείτε τη γη μέσα απο τη φωτογραφική ματιά των χρηστών του Panoramio, στο χάρτη της Goggle. Αν θέλετε να συμμετέχετε και εσείς στο κόσμο του Panoramio, ανοίξτε ένα λογαριασμό και κάντε upload τις φωτογραφίες σας δηλώνοντας την περιοχή που έχουν ληφθεί.

Καλή επιτυχία!!!

4 Δεκ 2008

Δημοσιεύστε τα βιβλία σας!!!

Δημοσιεύστε τα βιβλία και τις φωτογραφίες σας εντελώς δωρεάν στο Myebook.com, δείτε παραδείγματα άλλων χρηστών και ξεκινήστε την διαδικτυακή συγγραφική καριέρα σας. Ανοίξτε ένα λογαριασμό και ακολουθήστε τις οδηγίες για την δημιουργία του πρώτου σας e-book. Tο τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο και εντυπωσιακό για να το στείλετε στους φίλους σας η να το τοποθετήσετε στο ιστολόγιο σας η στην ιστοσελίδα σας.

Καλή Επιτυχία!!!