Divi WordPress Theme

29 Μαρ 2009

25 Μαρ 2009

Ανακτήστε εύκολα τα διαγραμμένα σας αρχεία!!!

Κάποια στιγμή όλοι μας έχουμε σβήσει κάποιο αρχείο κατά λάθος από ένα αποθηκευτικό μέσο. Το PC Inspector Smart Recovery είναι ένα δωρεάν πολύ χρήσιμο πρόγραμμα για την ανάκτηση των διαγραμμένων μας αρχείων. Υποστηρίζει Multimedia CardFlash CardMemory StickSmart Media, Micro Drive, Secure Digital Card(SD).

Καλή Επιτυχία!!!

24 Μαρ 2009

Δωρεάν Wallpapers και Screensavers!!!

Αν θέλετε δωρεάν Wallpapers και Screensavers σας προτείνω το Gdesktop. Επιλέξτε και διαλέξτε εντελώς δωρεάν χωρίς διαφημίσεις, adware, spyware ή ιούς Wallpapers και Screensavers, οι οποίοι ανανεώνονται πολύ τακτικά.

Καλή επιτυχία!!!

18 Μαρ 2009

Προσθέστε εύκολα στο Powerpoint βίντεο απο το Youtube!!!

Αν θέλετε να προσθέσετε εύκολα βίντεο από το youtube στις παρουσιάσεις σας στο Powerpoint, σας προτείνω το δωρεάν YTV add-in. Αφου το εγκαταστήσετε, δώστε την διεύθυνση του βίντεο που θέλετε να προσθέσετε (π.χ. http://www.youtube.com/watch?v=2G9fkvBzzQE ) και ακολουθείστε τα βήματα που σας προτείνει η εφαρμογή. Το μόνο που απαιτείται είναι σύνδεση στο internet.

Καλή επιτυχία!!!

17 Μαρ 2009

Δωρεάν screensaver!!!

Αν θέλετε ένα δωρεάν screensaver, χωρίς διαφημίσεις adware, spyware ή ιούς, και με πολύ απλό τρόπο εγκατάστασης τότε δοκιμάστε τον Gdesktop London Eye clock. Θα αποκτήστε ένα μοντέρνο αναλογικό ρολόι στην οθόνη του υπολογιστή σας με background το πολύ όμορφο London Eye. Κατεβάστε για ανάλυση 1280χ1024 και για ανάλυση 1280χ800.

Καλή επιτυχία.

12 Μαρ 2009

Δωρεάν online επεξεργασία αρχείων pdf.

Αν θέλετε να επεξεργαστείτε τα pdf αρχεία σας και δεν θέλετε να εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας το Acrobat Professional η κάποιο άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας pdf σαν το PrimoPDF και το Foxit Reader , τότε σας προτείνω το PDF Hammer. Κάντε upload το pdf αρχείο σας, αλλάξτε τη σειρά των σελίδων, διαγράψτε κάποια σελίδα και πατήστε Export Final PDF για να κατεβάστε το αρχείο στον υπολογιστή σας.

Καλή επιτυχία.

7 Μαρ 2009

Ανοίξτε ένα λογαριασμό στο Gmail


Ακολουθήστε τα βήματα που παρουσιάζονται στο βίντεο στα Μαθήματα Πληροφορικής για να αποκτήστε ένα λογαριασμό στο Gmail, τη δοκιμαστική προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Καλή επιτυχία.