Divi WordPress Theme

31 Αυγ 2009

Προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες σας με ένα μόνο "κλικ".

Αν θέλετε να προσθέσετε εφέ στις φωτογραφίες σας με ένα μόνο "κλικ", δοκιμάστε το PhotoFunia. Το PhotoFunia είναι ένα online εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών. Απλά ανεβάστε τις φωτογραφίες σας και το PhotoFunia θα εντοπίσει αυτόματα το πρόσωπο στη φωτογραφία και θα προσθέσει το εφέ που διαλέξατε. Το PhotoFunia είναι δωρεάν και πολύ εύκολο στη χρήση.
Αποθηκεύσατε την τελική φωτογραφία στο δίσκο σας ή δημοσιεύσετε τη, ή παραγγείλετε εκτύπωση, ή στείλτε τη ως καρτ ποστάλ.

21 Αυγ 2009

Βρείτε τις σωστές απαντήσεις για τις ερωτήσεις σας...

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τις σωστές απαντήσεις για τις ερωτήσεις σας στο Διαδίκτυο, με τη χρήση κλασικών μηχανών αναζήτησης όπως Google, Yahoo και Bing, δοκιμάστε τη Wolfram Alpha. Απλά πληκτρολογήστε την ερώτησή σας, και η Wolfram | Alpha χρησιμοποιώντας κάποιους αλγόριθμους και αυξανόμενες συλλογές δεδομένων θα ψάξει για να βρει την σωστή απάντηση. Δείτε μερικά παραδείγματα.

13 Αυγ 2009

Δείτε HD βίντεο με φανταστική ποιότητα με τον Miro player!!!

Ο Miro είναι μια δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο. Δείχνει βίντεο από χιλιάδες πηγές, όπως το Google, Youtube, Veoh, Revver, Daily Motion, blip.tv, Yahoo, παίζει βίντεο και ήχο απο RSS feeds, bitorrents και HD. Η ποιότητα HD είναι φανταστική. Διαθέσιμο για MACOSX, τα Windows 2000/XP/Vista/Windows 7, Linux. Απλά δοκιμάστε το!!!