Divi WordPress Theme

30 Σεπ 2009

Δωρεάν αντιικό πρόγραμμα απο την Microsoft.

Αν ψάχνετε για δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς, δοκιμάστε το Microsoft Security Essentials. Παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο από ιούς, spyware και άλλο κακόβουλο λογισμικό.
Το Microsoft Security Essentials είναι δωρεάν (πρέπει να έχετε γνήσια Windows) για Windows XP, Vista και Windows 7. Λειτουργεί αθόρυβα χωρίς διακοπές ή μεγάλους χρόνους αναμονής.
Σημείωση: Είναι διαθέσιμο μόνο σε 19 χώρες μεταξύ των οποίων Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

19-12-2009
Νέα Σημείωση:Αν δεν βρίσκεστε σε κάποια από τις παραπάνω χώρες δοκιμάστε τη διεύθυνση Microsoft Security Essentials-us.


23 Σεπ 2009

Μαθητικά Netbook...

Αν είσαι μαθητής της Α΄γυμνασίου σε λίγες μέρες θα απολαμβάνεις το νέο σου netbook. Αν δεν ξέρεις ποιο netbook να διαλέξεις, δες ένα συγκριτικό πίνακα των χαρακτηριστικών τεσσάρων αντιπροσωπευτικών μοντέλων που κυκλοφορούν στην αγορά.

Καλές αγορές...

16 Σεπ 2009

Απομακρυσμένη πρόσβαση με το TeamViewer.

Αν έχετε γρήγορη ευρυζωνική σύνδεση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα TeamViewer για απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου. Μπορείτε να ζητήσετε ή να δώσετε βοήθεια για εφαρμογές όπως το Microsoft Word, Excel, Access μέσω του Internet, μπορείτε ακόμη να μοιραστείτε τα αρχεία σας και να κάνετε chat. Απλά εγκαταστήστε το TeamViewer στον υπολογιστή σας και στον υπολογιστή του απομακρυσμένου χρήστη. Είναι δωρεάν για μη εμπορική, προσωπική χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την παρουσίαση.

13 Σεπ 2009

Παγκόσμια Ψηφιακή Βιβλιοθήκη

Η Παγκόσμια Ψηφιακή Βιβλιοθήκη είναι ένα εικονικό μουσείο πολιτιστικών θησαυρών, με χάρτες, σπάνια βιβλία, χειρόγραφα, παρτιτούρες, ηχογραφήσεις, ταινίες, χαρακτικά, φωτογραφίες, αρχιτεκτονικά σχέδια. Το ψηφιακό υλικό προέρχεται από πολλούς φορείς, όπως η Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, οι Εθνικές Βιβλιοθήκες της Βραζιλίας, της Κίνας, της Γαλλίας, του Ισραήλ, της Ρωσίας, της Σερβίας, της Σουηδίας και πολλές άλλες.
Απλά κάντε κλικ στα εικονίδια για να δείτε λεπτομέρειες για κάθε τεμάχιο, βίντεο και άρθρα.

8 Σεπ 2009

Καλύτερη εκπαιδευτική ιστοσελίδα 2009.

Αν είσαι εκπαιδευτικός και έχεις την δική σου ιστοσελίδα η το σχολείο σου, τότε μπορείς να λάβεις μέρος στο 1ο διαγωνισμό για την καλύτερη εκπαιδευτική ιστοσελίδα 2009. Ένας απο τους στόχους του διαγωνισμού είναι η αναζήτηση και η ανάδειξη του ταλαντούχου εκπαιδευτικού, που εκτείνει τη διδακτική του προσπάθεια σε ευρύτερο (διαδικτυακό) κοινό. Η επιβράβευση της προσπάθειάς του, συνήθως χάνεται στο συμβατικό κι αντιδημιουργικό σχολείο. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού.

Καλή Επιτυχία.