Divi WordPress Theme

27 Ιαν 2010

Δωρεάν εγγραφή δίσκων με το Nero 9 Lite.

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα για εγγραφή δίσκων (CD, DVD), τότε δοκιμάστε το Nero 9 Lite, από την Nero μια απο τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο ψηφιακό κόσμο.
Το Nero 9 Lite είναι για προσωπική, μη-επαγγελματική χρήση, χωρίς τεχνική υποστήριξη. Επίσης μπορείτε να συνδεθείτε με το Nero Ask Toolbar στην κοινότητα του Nero, για να μοιραστείτε τη μουσική, τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας.

23 Ιαν 2010

Aποθηκεύσετε όλους τους τύπους αρχείων στο Google Docs.

Όταν το Google Docs ξεκίνησε την λειτουργία του, μπορούσαμε να μετατρέψουμε μόνο αρχεία τύπου Google Docs. Τώρα η υπηρεσία Google Docs παρέχει συνολικά 1GB χώρο αποθήκευσης, και επιτρέπει να αποθηκεύσουμε όλους τους τύπους αρχείων(μέχρι 250MB).
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Docs για διαχείριση όλων των αρχείων σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε όλα τα αρχεία σας σε φακέλους για καλύτερη οργάνωση, και να τα μοιραστείτε με άλλους χρήστες στο Internet.

14 Ιαν 2010

Η Ζωφόρος του Παρθενώνα online.

Η ζωφόρος του Παρθενώνα, ένα έργο μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας, παρουσιάζεται σε ψηφιακή μορφή. Πρόκειται για μια online εφαρμογή η οποία αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού - Υπηρεσία Συντήρησης Μνημείων Ακρόπολης - Α' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (EKT).
Η εφαρμογή είναι στα ελληνικά και αγγλικά, δείχνει όλους τους σωζόμενους λίθους της ζωφόρου των μουσείων Βρετανικού, Ακροπόλεως και Λούβρου. Οι φωτογραφίες έχουν συμπληρωθεί με σχέδια των J. Stuart (1751),J. Carrey (1674).
Ακόμη περιλαμβάνει παιχνίδια για τα παιδιά, μικρά η μεγάλα!!!

5 Ιαν 2010

GodMode στα Windows 7!!!

Αν θέλετε ένα βολικό τρόπο για να ελέγχετε τα Windows 7, δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο με το όνομα GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}.

Στο φάκελο GodMode μπορείτε να βρείτε δεκάδες επιλογές ελέγχου των Windows 7.
Μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από αλλαγή των Desktop Gadgets μέχρι ανασυγκρότηση των σκληρών σας δίσκων.