Divi WordPress Theme

31 Ιουλ 2010

H νέα εποχή του Διαδικτύου.

Οι δυνατότητες της τελευταίας έκδοσης της HTML5 είναι εντυπωσιακές. Πολλοί web developers έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το νέο μέσο αναπαραγωγής βίντεο της HTML5. Ένα καλό παράδειγμα είναι ο Mr.doob, με πολλά ενδιαφέροντα web-toys που αξίζει να δοκιμάσετε. Δείτε τη νέα εποχή του Διαδικτύου και αρχίστε να τη χρησιμοποιείτε.

29 Ιουλ 2010

Δημιουργήσετε πολύ εύκολα ελκυστικές ταινίες.

Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τις ξεχασμένες ψηφιακές σας φωτογραφίες και βίντεο, τότε δοκιμάστε το Flixtime. Με αυτήν την online εφαρμογή μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακά φιλμάκια 60 δευτερολέπτων εντελώς δωρεάν απο τις εικόνες, τα βίντεο, τα τραγούδια και τις λεζάντες σας. Οι μεταβάσεις ανάμεσα στις εικόνες και στα βίντεο σας γίνονται εύκολα στον ρυθμό της μουσικής που έχετε επιλέξει.

6 Ιουλ 2010

Προστατεύσετε την οικογένειά σας στο Internet εύκολα και γρήγορα.

Αν θέλετε να προστατεύσετε την οικογένεια σας στο Internet εύκολα και γρήγορα τότε δοκιμάστε τη νέα υπηρεσία από τον πιο έμπιστο πάροχο ασφάλειας OpenDNS. Η FamilyShield είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ασφάλεια απο πορνογραφικό περιεχόμενο, ανασφαλείς ιστοσελίδες και πολλές ιστοσελίδες που περιέχουν ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Για να ενεργοποιήστε το FamilyShield απλά αντικαταστήστε τις IP διευθύνσεις των DNS διακομιστών στο rooter σας, με τις ακόλουθες:
208.67.222.123
208.67.220.123

5 Ιουλ 2010

Δωρεάν ταξιδιωτικοί οδηγοί από το TripAdvisor.

Αν ψάχνετε για δωρεάν ταξιδιωτικούς οδηγούς πόλεων τότε δοκιμάστε το TripAdvisor. Βρείτε δωρεάν οδηγούς για περισσότερους από 9.000 προορισμούς, ανακαλύψτε τα καλύτερα μέρη για να μείνετε και να διασκεδάσετε οικονομικά. Το TripAdvisor παρέχει συστάσεις για ξενοδοχεία, θέρετρα, πανδοχεία, διακοπές, οργανωμένα ταξίδια, πακέτα διακοπών, ταξιδιωτικούς οδηγούς και πολλά άλλα.