Divi WordPress Theme

14 Δεκ 2014

Δημιουργείστε την πρώτη σας Android εφαρμογή.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android βρίσκεστε στο καλύτερο μέρος για να δημιουργείστε εφαρμογές για την εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, την επικοινωνία ή οτιδήποτε άλλο θέλετε. Έτσι, αν το σκέφτεστε, ή απλά θέλετε  να παίξετε μαθαίνοντας Android, ξεκινήστε τώρα. Υπάρχει ο εύκολος τρόπος με το MIT App Inventor, ένα εργαλείο που βασίζεται στο cloud, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές απευθείας στο web browser σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα, ακολουθήστε τις οδηγίες, και αρχίστε τα μαθήματα.
Για τον δύσκολο τρόπο και τον καλύτερο, θα πρέπει να γράψετε τον κώδικα σας με Java και να σχεδιάστε το περιβάλλον της εφαρμογής σας με XML. Μόλις η εφαρμογή σας είναι έτοιμη, με το εργαλείο κατασκευής θα συγκεντρώσετε όλα τα αρχεία της εφαρμογής σε ένα αρχείο .apk που μπορεί να τρέξει σε Android συσκευές ή να το στείλετε στο Google Play. Όλα τα αρχεία σας τα διαχειρίζεστε στο ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης (IDE), κατεβάστε το από τη Google (Android Studio) ακολουθήστε τις οδηγίες, και αρχίστε το πρώτο μάθημα από τους Android Developers. Καλό App-ing!!!

3 Δεκ 2014

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ 8 - 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2014

Ενωθείτε με τη μεγαλύτερη εκδήλωση Μάθησης στην Ιστορία, 8 - 14 Δεκεμβρίου, 2014. Μαθητές σε 57.000 αίθουσες σε όλο τον κόσμο θα μάθουν την πρώτη ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, κάνοντας άλμα σε ένα πεδίο που μπορεί να αλλάξει το υπόλοιπο της ζωής τους! Δείτε το σχετικό βίντεο και δοκιμάστε εδώ & εδώ. Καλή ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!!